Siapa kami

latar belakang kami

Daeng Travel and Tours adalah syarikat milik entiti Bumiputera yang pakar dalam pakej pelancongan dan telah beroperasi selama lebih dari 6 tahun. Dengan tumpuan utamanya adalah di Sabah.

Syarikat kami adalah agensi pelancongan berdaftar di Malaysia dengan nombor pendaftaran syarikat: KPK / LN: 8529

Perkhidmatan utama kami merangkumi pakej pelancongan ke Kota Kinabalu dan Kundasang. Sejajar dengan pertumbuhan industri pelancongan, kami komited untuk meningkatkan mutu kualiti pakej pelancongan kami demi pelanggan bernilai kami.

Pakej pelancongan popular kami antara lain merangkumi pakej 4 hari 3 malam ke Sabah. Ini adalah pakej terbaik bagi mereka yang ingin menikmati percutian di Kota Kinabalu dan Kundasang. Dari bandar, pulau ke gunung, dengan banyak perkara yang harus dilakukan di antara kami, kami akan membawa anda ke sana untuk menikmati percutian yang terbaik. Bagi memudahkan ulasan, anda boleh melihat pakej pelancongan kami di sini: Pakej Sabah

Selain pakej pelancongan, kami juga memberi anda pilihan untuk menempah kereta anda melalui perkhidmatan penyewaan kereta kami. Anda boleh memilih untuk memandu sendiri atau menggunakan pemandu pengalaman kami sebagai pembantu pelancongan anda. Senarai penyewaan kereta boleh dilayari melalui pautan berikut: www.daengrentacar.com. Tempahan boleh dibuat melalui laman web tersebut dengan deposit sebagai pengesahan pembelian.

terus berhubung dengan kami

NO. TELEFON
+60143557102 (Akbar Budi)
+60168407102 (Ezza Johery)

EMAIL:
daeng.holiday@gmail.com
daeng.carrental@gmail.com

E34-2, First Floor, Block E Kepayan Perdana Commercial Centre, Jalan Kepayan 88200 Kota Kinabalu, Sabah Malaysia.

KPK/LN:8529

They may also want to do a heart test using a machine called an electrocardiogram (ECG) if you are at risk of heart disease. If you have new or worsening symptoms after starting treatment with fostemsavir, be sure to tell your doctor. It is not known whether bupivacaine will harm an unborn baby viagra porn. Atlanta, Georgia, United States, 30338 Medical Research and Health Education Foundation, Inc.